16-17 Maart 2019: Classic Motor & Bromfiets beurs Leek

« Back to calendar « Previous Event | Next Event »
Saturday March 16, 2019 - Sunday March 17, 2019
Leek, Netherlands  (map)

Op de 6e Classic motor & bromfietsbeurs in Sportcentrum Leek valt weer veel te zien en te beleven. Mooie collecties motoren van diverse clubs van begin vorige eeuw tot en met de eind jaren ’80 zijn op de beurs te bewonderen. Ook de Veteranen motoren club ontbreekt niet met een collectie motoren van voor 1940. En ook mooie particuliere collecties op de beurs.

Uiteraard ontbreken de klassieke bromfietsen niet. Merken als Zundap, Kreidler, Puch, Berini, Testi en vele andere merken bromfietsen zijn volop te zien.

Veel standhouders met onderdelen, documentatie, gereedschap, miniaturen en van alles en nog wat hebben zich ingeschreven.

Evenals vorig jaar is er weer plaats gemaakt voor occasions van een jongere leeftijd. In een speciale occasionhoek kunnen handelaren en particulieren hun motoren, bromfietsen en scooters te koop aanbieden. En ook voor particulieren is de mogelijkheid overtollige onderdelen en alles wat daar mee te maken heeft te koop aan te bieden. Deelname is gratis. Wel eerst even inschrijven voor een standplaats.

Op de twee beursdagen is er livemuziek aanwezig.

De openingstijden zijn op zaterdag 16 en zondag 17 maart van 09:00 tot 17:00 uur.

Voor informatie kunt u terecht: per mail info@classicmotor-bromfietsbeurs.nl of telefonisch 0594-512040 Sportcentrum Leek.

www.classicmotor-bromfietsbeurs.nl/

06-10568935 Anton Rosema.

Organisatie Sportcentrum Leek,

De Schelp 35, 9351 NV Leek.

Met vriendelijke groet,

Anton Rosema

Jacob Veenema.