07 April 2019: PAG Rally-Assen

« Back to calendar « Previous Event | Next Event »
Sunday April 7, 2019 All Day
Assen, Netherlands

Op zondag 7 April organiseert de stichting Pagtiviteiten voor de vijftiende maal de PAG rally.

Een toertocht voor klassieke auto's, sport auto's en bijzondere auto's.

Dit evenement wordt verreden voor een goed doel namelijk fondswerving voor scouting groepen in Noord Nederland die om welke redenen problemen hebben met aanschaf van bijvoorbeeld tenten of spelmaterieel.

Veelal blijven scoutinggroepen verstoken van gemeentelijke of provinciale subsidies en dienen deze zelf hun broek op te houden. Om ze daarbij een handje te helpen hebben een aantal oud  scoutingleden deze stichting opgericht.

De PAGrally kan verreden worden als tourrit of als regelmatigheidsrit. De route is gelijk alleen bij de tourrit kunt u genieten van het prachtige natuurschoon van het Drentse landschap en bij de regelmatigheidsrit dient u ook notitie te nemen van de opdrachten / letters langs de route en de tijdscontroles op de afstandstrajecten.

De route wordt aangegeven in het routeboek middels het bolletje-pijltje systeem waarbij de afstanden in kilometers en mijlen tussen de punten worden weergegeven. De start en finish is in Assen bij de Century Auto groep aan de industrieweg 46.

Deelname staat open voor klassieke auto's youngtimers, sportauto's en bijzondere auto's. Per auto betaald u slechts 55 euro inschrijfgeld. Hiervoor krijgt u twee rally schildjes en een routeboek, koffie / thee bij de start, een uitgebreide lunch met soep halverwege de route en voor onderweg nog een flesje drinken met een versnapering.

Bij de finish wacht u nog een kop koffie / thee en of een ander drankje en hapje tegen inlevering van de verstrekte consumptiebonnen of daarna tegen een kleine contante vergoeding.

Al het deelnemersgeld komt ten goede van het fonds, de overige kosten worden gedekt door sponsoring en adverteerders in het routeboek, wij geven u een bijzondere rij ervaring door de Drentse dreven en u steunt hiermee de scoutinggroepen in Noord Nederland

Inschrijven kunt u de website en meer informatie kunt u vinden op onze rally website:

www.pagrally.nl

Tot ziens op 7 April 2019 aan de start in Assen

Met vriendelijke groeten

  • Rob de Visser
  • Miel Mulder
  • Marc Steens
  • Bauke Wierda
  • Wim Hpagrally.nlummel
  • Joost Watering
  • Lammert Aling

Organisatie PAGrally 2019